icon-rss-large

www.online-tv-kozvetites.com | Magyar és külföldi TV csatornák - Televízió adások, közvetítése Online élőben

Kövess minket: Youtube | Facebook | 34978 KövetőM4 Sport hu TV online Közvetítés

m4 sport élőben közvetítve online stream


M4 Sport Televízió csatorna

Az M4 Sport a Duna Média sportcsatornája,amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indult el. Az m4 sport tv adását online nézheted az online tv rádió oldalán. A junius 10.-én kezdődő foci ebét is ezen a csatornán közvetítik online. M4 sport online – M4 sport online tv csatorna nézése ingyen. Az M4 sport online – mtv 4-es csatornája. M4 sport online – mtv4 online az online tv ami kellemes időtöltést szerezhet bárkinek aki online szeretné nézni a tv-inket ingyen.

Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

A kábelszolgáltatók már az M4 Sport indulása előtt is nyolc sportcsatornát kínáltak a nézőknek, az állami adó azonban az egyetlen, amely mindegyik szolgáltató alapcsomagjában megtalálható – ha kérjük, ha nem, ott van tehát a tévénken.

Idén lesz a 2018-as foci vb, melynek meccseit az M4 Sport Tv élőben közvetíti, ők a kizárólagos közvetítők Magyarországon. A labdarúgó világbajnokság egy hónapja alatt 64 mérkőzést láthatunk napi 3-4 meccs felbontásban.

A sportrajongók persze biztosan nem panaszkodnak emiatt, hisz szinte az összes jelentős világversenyt itt nézhetik majd, az olimpián és a futball-világbajnokságon kívül többek között a Forma-1-es futamokat is. A labdarúgó Bajnokok Ligája szintén szerepel a műsorkínálatban, NB I-es meccsek pedig kizárólag az M4 Sporton láthatók. Mennyibe kerül mindez? A sportközvetítési jogok persze nem olcsók, az MTVA ötmillió forintot meghaladó szerződéseit listázó dokumentumból kiderül például, hogy a szervezet 10 milliárd forintért vásárolta meg a Magyar Labdarúgó-szövetség által szervezett mérkőzések közvetítési és sugárzási jogait a 2012-től 2016-ig terjedő évadokra. Ehhez képest egy futball-világbajnokság nem is olyan drága, a 2018-as és 2022-es mérkőzések közvetítési jogáért 2 milliárd 318 millió forintot fizetett az MTVA az EBU-nak, az európai műsorszolgáltatók szövetségének. Forma-1-es nagydíjak közvetítési joga a 2012–2016-os időszakra hasonló nagyságrendű összegbe, 2 milliárd 767 millióba került, ehhez azonban más költségek is kapcsolódnak. 2014 és 2016 között az MTVA például további 654 millió 800 ezer forintot költ a nagydíjak és időmérők ismétlési jogáért, a nagydíjak előtti szabadedzések rögzítési jogáért, valamint a Paddock Club bokszlátogatás és a versenyzői parádé közvetítési jogáért. Emellett a kisebb horderejű sportesemények külön-külön már nem számítanak olyan nagy tételnek, de ha összeadjuk őket, azok is komoly összeget elvisznek. A túraató-világbajnokság (WTCC) közvetítési joga például 27 és fél millió forint, a Red Bull Air Race világbajnokságé 95 millió 700 ezer a 2015 és 2017 közötti időszakra. Az MTVA összesen 5,4 milliárdot irányzott elő az M4 Sportra csak erre az évre, úgy, hogy a csatorna év közepén, július 18-án indult – teljes évre vetítve 9-11 milliárd forinttal lehet számolni, ami nem kis összeg, még úgy sem, hogy az MTVA összesen 80 milliárdból gazdálkodik egy évben.

Nem csak Magyarországról, hanem határon túlról, külföldről is nézhető itt ingyen és élőben online az M4 Sport TV közvetétés csatornája. Romániából (Erdély), Szlovákiából (Felvidék), Ukrajnából (Kárpátalja), Szerbiából, Horvátországból, Szlovéniából (Vajdaság, Délvidék) Ausztriából (Burgenland), Kanadából, Amerikából, Nagy-Britanniából, Angliából, Skóciából, Svédországból, Olaszországból, Spanyolországból, Csehországból, Lengyelországból, Oroszországból, Belgiumból, Németországból, Ausztráliából, Új-Zélandról online live stream M4 Sport TV csatorna.