icon-rss-large

www.online-tv-kozvetites.com | Magyar és külföldi TV csatornák - Televízió adások, közvetítése Online élőben

Kövess minket: Youtube | Facebook | 34978 KövetőEuroNews TV online KözvetítésEuroNews online TV, az európai hírcsatorna

Kövesse élőben a híreket az euronews.com-on - Friss hírek, legfrissebb hírek, nemzetközi hírek, legyen jól informált

Az euronews a YouTube-on beszámol a nap legfontosabb nemzetközi híreiről, Európa legnézettebb hírcsatornájának válogatásában és magyarázataival. A főbb hírek és érdekességek mellett az euronews bemutatja és elemzi a hírek hátterét, az egész világon jelen lévő tudósítói hálózatunk segítségével. Az euronews 12 más nyelven is elérhető.

Az euronews vezető nemzetközi hírcsatorna, amely a világ híreit európai szemszögből mutatja be. 1993-as indulása óta 13 (angol, francia, német, spanyol, olasz, portugál, orosz, arab, török, perzsa, ukrán, görög és magyar) nyelven sugárzó hírszolgáltatóvá nőtte ki magát. euronews a televízióban, a neten, 24 órában Az euronews kábelen, műholdon, digitális földi sugárzással juttatja el műsorait és interaktív szolgáltatásait a nézőkhöz. Megtalálható az interneten, és ingyenes applikációkat kínál tabletre és mobiltelefonra (iPad, iPhone, Android). A csatorna weboldala, a www.euronews.com folyamatosan, 13 nyelven szolgáltatja a híreket. Elfogulatlanul

Az euronews-nál különféle információforrások hatalmas tárházából dolgozunk, az Eurovision Exchange-en, az európai közszolgálati televíziókon és a fő hírügynökségeken keresztül. Ez a számtalan forrás teszi lehetővé azt, hogy az euronews 400 újságíróból álló csapata bármilyen témát képes úgy bemutatni és elemezni, hogy az kiegyensúlyozott és elfogulatlan legyen. Az emberek hangja A tájékozottságot igénylő európaiak 83 százaléka a saját anyanyelvén követi a híreket. Ezért van óriási szükség egy több nyelven sugárzó hírszolgáltatóra. Az euronews az egyetlen olyan csatorna, amely egyszerre 13 nyelven elérhető a közönsége számára.